Hvad laver spejdere i Tølløse Kreds?

Tølløse Kreds er en af de største kredse i Danske Baptisters Spejderkorps (DBS). Vi er kendt for at være innovative og for at bryde rammerne en gang i mellem, og det er vi stolte af. Vores lederstab er en god blanding af en del erfarne ledere og et forfriskende højt antal unge ledere, som konstant kommer hjem fra diverse ledertræninger med nye inputs.

Vi mødes en gang om ugen og laver forskellige aktiviteter, men i bund og grund er det mest for at være sammen. Spejderlivet er først noget særligt, når vi er på ture og lejre. Vi sover i telt og laver mad over bål. Vi tager på løb i skoven og dyster i forskellige ting. Vi tager på natløb med både gys og spænding. Vi sejler i kanoer og tager på hike. Og så holder vi lejrbål: vi hygger, synger og bager pandekager.

Kort og godt: Som spejder kommer du ud i naturen, du oplever spejderfællesskabet, får nye gode venner og lærer at klare dig med det, du har til rådighed.

Det kræver kun én ting at være spejder: at du vil være sammen med os andre – være en del af et fællesskab, og at du kan lide at være i naturen!