Forældre

Forældrenes opbakning er vigtig

Det er vigtigt, at forældrene bakker spejderne op. Det er vigtigt, at spejderne kommer hver gang eller fortæller, hvis der er nogle gange, hvor de ikke kan komme. Det er også vigtigt at prioritere, at spejderne kommer og er med på turene og lejrene. Det er der det sker! Det er også vigtigt at opmuntre spejderne til at være spejder et helt år ad gangen og ikke stoppe, fordi et enkelt møde eller to har været kedeligt! Hvis der er problemer, så ring til lederen af enheden eller til kredsføreren – så har vi en chance for at gøre noget ved tingene. Kontakt os her. Derudover har vi brug for forældrenes hjælp til praktiske ting f.eks. kørsel i forbindelse med ture og lejre. Skriv dig ind i vores instruktør korps her, hvis du vil hjælpe til af og til.

Hvad koster det at være spejder?

Det koster 850 kr. om året som trop eller gruppe spejder. Som flok- og familiespejder betaler man 650 kr. om året. Når man har underskrevet og afleveret en indmeldelsesblanket, vil man  modtage en opkrævning.  Derudover kan der være udgifter til weekends og ture. Sommerlejren koster ca. 1000 kr. Det er således relativt billigt at være spejder. Hvis I ikke har råd til at betale, så kontakt os – penge skal ikke afholde dit barn fra at være spejder! 

Uniformer og mærker

Et kendetegn ved spejdere rundt om i verden er, at vi har et tørklæde. I Danmark er spejdere også kendetegnet ved at have en spejderuniform. Som spejder hos os får du et turkist tørklæde, når du har været til spejder nogle gange. Spejderne skal selv købe uniform, evt. bælte, dolk, sangbog mv. Prisen for en uniform ligger pt. mellem 275 kr. og 325 kr. afhængig af størrelsen. Man kan bestille uniformer via www.dbs.dk. Vi har nogle uniformer, som spejderne kan prøve i UG, så du kan se hvilken størrelse spejderen skal bruge. Hvis du er i tvivl om, hvor mærkerne skal sidde, og hvordan en reglementeret uniform ser ud, så se uniformsreglerne her.